Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Flere nye kørere deltager i årets sidste WTCC løb

WTCC 
10/11/06 

Flere og flere teams indkalder ekstra chauffører, først fik vi beskeden om at Jan Magnussen skulle kører i Macau, så det lokale talent André Couto i SEAT, og nu har JAS Motorsport tilmeldt Fabrizio Giovanardi i en Honda.
 

Den tidligere mester fra 2001 og 2002 i FIA European Touring Car serie, er netop blevet færdig med sin første sæson som fabrikskører for Vauxhall (Opel i Danmark – red.), i British Touring Car Championship, med to sejre under bæltet.

Nu er Fabrizio Giovanardi genindkaldt af JAS Motorsport for at køre den sidste afdeling af WTCC afdelingen i Macau. Giovanardi har allerede kørt for JAS Motorsport en gang tidligere i sæsonen, nemlig da WTCC kørte i Brasilien for teamet, uden større held.
”Vi har arbejdet hårdt for at kunne tilbyde Fabrizio endnu en chance efter det uheldige løb på Curitiba, og forhåbentlig vil dette hjælpe os til et godt resultat i sådan et vigtigt løb” - siger Alessandro Mariani fra JAS Motorsport.

Selch

Læs mere om:
  • Macau
  • 19/11/06 - Macau - WTCC
  •