Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Succesfuldt samarbejde stopper

Danish
Touringcar
Challenge 

08/11/06 

Den Blå Avis Fleggaard Racing og Henrik Lundgaard stopper samarbejdet i DTC, Danish Touringcar Championship.
Nye foretningsmæssige muligheder, som rækker længere end DTC og motorsport i det hele taget, har gjort, at samarbejdet mellem Henrik Lundgaard og Karsten Ree og dermed Den Blå Avis Fleggaard Racing ikke kan fortsætte.
 

Henrik Lundgaard er sammen med Toyota Danmark årsagen til, at det daværende Team Den Blå Avis gjorde sin entre i DTC. Efter en årrække med internationale indsatser blev Team Den Blå Avis fristet af en hel unik mulighed for at gøre sin entre med nogle af de absolut mest kompetente partnere i DTC.

Dette har i to sæsoner betydet topplaceringer til det nuværende Den Blå Avis Fleggaard Racing - i 2005 med Toyota og i 2006 med BMW 320si E90.

"En nøgleperson i hele dette projekt har ubestridt været Henrik Lundgaard, som på forbilledlig vis har stået for hele den tekniske side af projektet og samtidig har været en super professionel og lynhurtig kører", siger Frank Ludvigsen, direktør på Den Blå Avis.

"Selv positive omstændigheder er nogle gange triste, hvilket dette er et godt eksempel på. Karsten Ree, Den Blå Avis og Den Blå Avis Fleggaard Racing har kun ros og tilfredshed at udtrykke i.f.t. samarbejdet med Henrik Lundgaard, og derfor er det trist, at Den Blå Avis Fleggaard Racings nye mulighed, som ikke kan præsenteres endnu, får den konsekvens, at samarbejdet må ophøre", siger han videre.

Den Blå Avis Fleggaard Racing er sikre på, at Henrik Lundgaard også er på banen i DTC igen i 2007, og at han bliver "et ubehageligt" bekendtskab, nu han ikke er på Den Blå Avis Fleggaard-holdet.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Karsten Ree
  • Team Den Blå Avis
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her