Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Kasper tester potent racer

Formula Renault
3.5 Series 

08/11/06 

Kasper Andersen skal i dag forsøge at tæmme den meget hurtige og potente Formel Renault 3,5 på den store testbane Paul Ricard HTTT i Sydfrankrig.
 

Det er en drøm, der går i opfyldelse når Kasper Andersen i dag (torsdag den 9. november) tester den meget hurtige og potente racer Formel Renault 3,5, der med 450 hestekræfter, sekventiel gearing og en maks. hastighed på 310 km/t. minder meget om en Formel 1.

"Efter to sæsoner i Euro Cuppen i Formel Renault 2,0 føler jeg mig helt klar til at køre i den noget større Formel Renault 3,5. De kørere, som har testet den siger, at det er helt vanvittigt så hurtig den er i forhold til Formel Renault 2,0" - så jeg glæder mig helt vildt til at prøve den, siger Kasper Andersen.

Kasper skal i første omgang teste for det italienske team Great Dane, der har vist stor interesse for danskeren, efter hans flotte kørsel ved dette års europamesterskab for Formel Renault 2,0, hvor det blev til en samlet femteplads.

"Det er mit nuværende italienske team JD Motorsport, der har sørget for kontakten til Great Dane. De har ikke haft de store resultater i år, men jeg er sikker på, at de med en 'great dane' kan få succes i næste års World Series by Renault" - siger Kasper Andersen med et smil.

Kasper Andersen får en hel dag til at teste den hurtige racer på den specielt udviklede testbane Paul Ricard i Frankrig. Lever han op til forventningerne, skal han til en ny test i Valencia om tre uger.

Lykkes det for Kasper Andersen at køre sig til en kontrakt i Formel Renault 3,5 i Renault World Series, kan han blive den første dansker i denne klasse. Europamesterskabet for Formel Renault 3,5 blev i år vundet af svenskeren Alx Danielsson, der med sejren kan se frem til det, der er Kaspers næste store mål - en testdag i en Formel 1.

Anders Correll


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Paul Ricard
  •