Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Katherine fortsætter hos PKV

CCWS 
12/11/06 

Kevin Kalkhoven, der udover at være teamejer i PKV også er Champ Car World Series promoter, udtalte i sidste uge at Katherine Legge fortsætter i hans team.
 

Der var ellers flere tegn på at Katherine Legge enten var på ud af CCWS feltet, eller at hun måske ville blive 'lejet ud' til et team i Formel Atlantic serien.

Udover nu at have fået sin Champ Car World Series kontrakt på plads for den kommende sæson, testede Katherine Legge også på Daytona i sidste uge.
Her var det dog ikke CCWS raceren hun var på banen i, men derimod en Daytona Prototype.
Katherine Legge testede for Robinson Racing i deres Pontiac Riley, som et led i forberedelserne til deltagelsen i 24-timers løbet på Daytona den 27. og 28. januar 2007.

I 24-timers løbet på Daytona er det planen at hun skal dele Pontiac Riley'en med teamejer George Robinson fra Robinson Racing, samt brødrene Paul og Wally Dallenbach.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Daytona
  •