Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Hvor kører Corvette i 2007?

ALMS 
09/11/06 

American Le Mans SeriesDet er ingen hemmelighed at det amerikanske Corvette team har været utilfredse med reglerne i American Le Mans Serien i 2006. Corvette er både tungere og begrænset hårdere end Aston Martin, og det til trods for at Corvette overholder det oprindelige ALMS regelsæt.
 

Årsagen den denne begrænsning overfor Corvetten er at der som i alle de 3 øvrige klasser forsøges at skabe jævnbyrdighed, men hen over 2006 sæsonen har det vist sig at Aston Martin ved mange lejligheder kørte stærkere en den stækkede Corvette, og det får nu Corvette Racing op af stolene.

Corvette Racing manager Doug Fehan fortalte forleden, at man lige nu er der hvor der ikke er besluttet om de vil stille op i American Le Mans Serien næste år! Teamet er trætte af at blive begrænset, til trods for at de overhaler reglerne.

Det betyder at Corvette lige nu kigger på alternative serier, hvor de kan få lov at køre på lige vilkår med konkurrenterne.

Vi kan jo nu kigge på Le Mans Series, hvor Corvetten ikke begrænses, så måske kommer teamet til den serie?

Alt andet lige, kan denne her situation komme til at påvirke Jan Magnussen, som i 2007 har sat næsen op efter en fuld sæson for Corvette, men som skrevet er intet endnu afgjort.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  •