Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

De tre tenorer sang for

DTM 
30/10/06 

DTMÅrets DTM-sæson blev fejret med maner, da hele feltet var indkaldt til galla-aften efter finalen på Hockenheim. Højdepunktet var, da sæsonens Top 3 blev hyldet.
 

"I sådan en situation er det svært at være skuffet, men jeg havde selvfølgelig håbet på mere efter den gode start på sæsonen. Til sidst må vi dog erkende, at det er høj klasse at gennemføre alle årets ti løb i pointene. Schneider er en værdig mester," sagde Tom Kristensen til det talstærke publikum - og tilføjede:
"Men vi kommer igen ..."

En person, der måske ikke kommer igen, er holdkammeraten Heinz-Harald Frentzen. Frentzen var meget skuffet efter finalen, hvor han faldt tilbage gennem feltet og til sidst blev ramt bagfra af mærkekollegaen Mattias Ekström. Frentzen valgte først at lufte sin frustration over Audi-teamet for åben skærm, og dernæst udeblev han fra galla-aftenen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •