Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Fnysende Frentzen fyret

DTM 
04/11/06 

DTMJa, undskyld den lidt bombastiske overskrift, men den lå så godt i munden, og et faktum er, at Heinz-Harald Frentzen efter sine udfald mod Audi-lejren for åben skærm nu er fortid hos Audi i DTM.
 

Frentzen valgte i ren skuffelse at køre direkte i pit, da han i DTM-finalen på Hockenheim blev ramt bagfra af team-kollegaen Mattias Ekström. Tyskeren kunne ellers godt være fortsat, men episoden var åbenbart den berømte dråbe, det fik det endnu mere berømte bæger til at flyde over. Efter løbets afslutning sagde Frentzen blandt andet til tv-stationen ARD:

”Jeg har talt med teamet om påkørslen, men den får ingen konsekvenser. Gennem hele sæsonen har jeg savnet opbakning hos Audi, hvor jeg ikke har følt mig særlig vellidt, og det er klart, jeg nu må tage min fremtid til revision.”

Audis motorsportchef Dr. Ullrich var udadtil meget skuffet, og indadtil garanteret også særdeles vred, da han kommenterede sin kørers udmelding:

”Heinz-Harald har gennem hele sæsonen fået det samme materiel stillet til rådighed som sine medkørere, men har desværre ikke helt formået at levere de samme resultater. Jeg forstår godt, at han oven på sin første Pole er skuffet over resultatet på Hockenheim, men hos Audi ordner vi den slags internt, så jeg må nu tage en snak med Heinz-Harald for at se, om vi har en fælles fremtid.”

Det havde de to parter ikke …

Frentzen, der først i sidste øjeblik fik sin Audi-kontrakt på plads for 2006, kom fra et par skuffende DTM-sæsoner hos Opel. Han har været en publikumsfavorit, men regnes nu for en færdig mand i DTM-sammenhæng.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Heinz-Harald Frentzen
  • Hockenheim
  • 29/10/06 - Hockenheim - DTM
  •