Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K slider sine holdkammerater op!

DTM 
10/11/06 

DTMSå er vi ude med sensationsriven igen, men hvordan kan det være, at Tom Kristensens holdkammerater har det med at forsvinde efter kort tid?
 


Hvem tør være holdkammerat med denne mand i 2007???
(Foto: Nils Finderup)
Da danskeren gjorde sin entré i DTM 2004, blev han sat sammen med Christian Abt. Abt oplevede en katastrofal sæson og scorede kun ét point. Herpå blev han degraderet til afdelingen for ældre biler hos Audi.

I 2005 debuterede Allan McNish i DTM og overtog pladsen ved siden af Tom Kristensen. McNish havde det heller ikke for nemt og endte med kun at få en sæson, inden han blev ”degraderet” til den nye R10-sæson i ALMS.

I 2006 kom så Heinz-Harald Frentzen, der trods stor DTM-erfaring og en tidligere stjernestatus i Formel 1 ikke formåede at holde fast i sin chance for en ny karriere på højeste niveau.

Spørgsmålet er nu, hvem der tør blive Tom ”Shredder” Kristensens makker i 2007........

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •