Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Så lades der op til 2007

Formel 1 
12/11/06 

Formel 1 feltets kørere og teams er lige nu inde i den tvungne testpause, men selv om bilerne holder stille, så arbejdes der på højtryk i kulisserne.
 

Teamne er ved at gøre sig klar til der igen må testes, nye biler, nye dele, nyt personel samt ikke mindst nye kørere skal indarbejdes, så alt er klar til sæson premieren 2007, der finder sted 18. marts i Australien.

Når testforbudet ophæves den 28. november, så lægges der straks ud med en tre dages testsession på Circuit de Catalunya ved Barcelona, og for de teams som tidligere har kørt på Michelin dæk, bliver det deres første test med Bridgestone dæk på racerne - Bridgestone er jo nu eneste dækleverandør til Formel 1 feltet.

Allerede på nuværende tidspunkt har følgende teams meddelt at de deltager i testen på Circuit de Catalunya:
McLaren teamet stiller med tre kørere, det drejer sig om Pedro de la Rosa, Gary Paffett og Lewis Hamilton, de tre kompetanter til pladsen ved siden af Fernando Alonso.
Herudover kommer BMW, Honda, Renault og Toyota.
BMW teamet tester de to første dage med de to faste kørere, Robert Kubica og Nick Heidfeld, mens der på tredje dagen gives en testmulighed til Grand Prix 2 køreren Timo Glock, ved siden af Kubica.

På 'måske-listen' står: Red Bull, Toro Rosso og Spyker.

Udover testen på Circuit de Catalunya, er der også planlagt to testsessions på Jerez banen i år, de starter henholdsvis den 6. og den 13. december.
BMW teamet har allerede nu meddelt at de stiller med tre kørere til testen på Jerez - Robert Kubica, Nick Heidfeld samt Timo Glock´.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  •