Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Mantorp Park og STCC laver 5-årig aftale

Swedish
Touring Car
Championship 

12/11/06 
Yokohama

STCC AB prøver nu at forstærke samarbejdet med de svenske baner. For kort tid siden er der lavet en 5-årig samarbejdes aftale fortæller bestyrelses formand for STCC, Thomas Lindskog.
 

Den svenske ”søsterklasse” til DTC, som hedder STCC, har nu laver en 5-årig kontrakt med Mantorp Park, hvilket er til gælde både for Mantorp Park og STCC. Thomas Lindskog siger:
”Mantorp Park har vist en interessant udviklingsplan som er på line med vores ambitioner”.

Mantorp Park har valgt at satse langsigtet og får derfor lov at arrangere STCC, hvilket selvfølgelig er til stor gælde for banen.
”Det er enormt positivt for os for STCC er det hotteste man kan får ud og kører på sin racerbane” - siger Christopher Moberg og ejeren af banen Fredrik Bernshed forsætter - ”den langsigtede aftale er af strategisk vigtighed for vores investeringsbeslutninger”

STCC har været kørt på Mantorp Park siden 1996, og har de seneste år været vært for årets afslutningsløb, hvorfor det er med glæde i stemmen at Thomas Lindskog kan sluttet med følgende kommentar:
”Mantorp Park har fremlagt et stærkt og interessant udviklingsprogram både for banen og for publikumsområdet. Vi ser dette samarbejde som et led i vores øvrige langsigtede satsning.”

Forbedringerne på Mantorp Park vil omfatte:

 • Udvidet pitområde
 • Flere og forbedrede siddepladser
 • Bedre Parkerings pladser
 • Bedre campings muligheder
 • Større og bedre indgangsforhold

Ideen er måske noget som vores danske DTC promotor Peter Elgaard og flere danske baner kunne have gensidig gavn af.

Selch

Læs mere om:
 • Mantorp Park
 •  
   

  Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: