Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Første Seat Leon test til Couto

WTCC 
07/11/06 

Ved årets afslutningsløb i World Touring Car Championship mesterskabet i Macau, vil danske Jan Magnussen ikke være den eneste ”nye” chauffør som deltager, det lokale stortalent André Couto vil også deltage i en Seat Leon.
 

Couto testede i to dage sammen med Seat Sport teamet på Albacete banen. Couto brugte en hel dag på banen, bare til at vænne sig til bilen, og sagde efterfølgende:
"Seat Leon'en er en rigtig fin bil, meget effektiv, men det der imponere mig mest, er den fantastiske balance bilen har." <Å> Over de to dages test, var mesterskabets nummer fire – Gabriele Tarquini og fem - Richard Rydell også i bilen, sammen med Jordi Gené.

Det er muligt at Couto er et lokalt talent, og har kørt nogle få Formel 3 løb i Macaus gader, men har Seat Sport ikke overset noget?
I lille Danmark har vi en chauffør som har et helt års erfaring med en Seat Leon, og samtidig er han vant til at kører på små ”Mickey Mouse” baner.
Hallo Seat Sport!!!
Har i glemt Michel Nykær? Han har oven i købet sin egen Seat Leon og er rigtig, rigtig, rigtig god til at kører den.

Selch

Læs mere om:
  • André Couto
  • Macau
  • 19/11/06 - Macau - WTCC
  •