Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi og Heinz-Harald Frentzen’s veje skilles

DTM 
06/11/06 

DTMDen tidligere Formel 1 kører Heinz - Harald Frentzen’s afgang fra Audi’s DTM team blev i slutningen af sidste uge bekræftet af fabriksteamet og af chefen fra Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich.
 

For åben skærm fortalte Heinz-Harald Frentzen efter det afsluttende løb om sine frustrationerne, og fortalte samtidig om et Audi Sport Team Abt der ikke gav ham den fornødne respekt og support.

Han sagde også at nu, efter sæsonens afslutning på Hockenheim, måtte det få konsekvenser for hans fremtidige overvejelser, og det har det nu fået. Efter en pole position som blev misbrugt, et lidt for langt andet pit stop og en påkørsel af Ekström kom Frentzen med nogle direkte og lidt skrappe udtagelser, som nu har fået konsekvenser.

Den 39-årige tyske racerkører mødtes i løbet af ugen med Audi’s Motorsports chef Dr. Wolfgang Ullrich for at tale om de udtalelser som Frentzen kom med direkte efter det sidste løb på Hockenheim.


Heinz-Harald Frentzen har nu forladt Audi's DTM team.
(Foto: Audi Motorsport)

Men nu er samarbejdet stoppet og nogle at de efterfølgende kommentarere som kom fra Audi og Dr. Wolfgang Ullrich var:
”Det er ærgerligt at samarbejdet stopper efter kun en sæson”

”Audi har været fuldstændigt opsat på at hjælpe Frentzen med at opnå gode resultater. Desværre havde han ikke mulighed for at vinde løb for os.”

Og efterfølgende kom en udtagelse fra Audi som sagde:
At iøvrigt havde Frentzen parkeret sin Audi A4 DTM racer i pitten efter sit sammenstød med Ekström, selv om han kunne have forsat løbet i bilen.

Frentzen kom til Audi i 2006 efter svære år hos Opel’s DTM team. Hans højdepunkter i sæsonen var en tredje plads ved første løb på Hockenheim og ved løbet i Barcelona.

Selch

Læs mere om:
  • Heinz-Harald Frentzen
  • Audi Sport Team Abt
  • 29/10/06 - Hockenheim - DTM
  •