Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Vios Cup

Tilbage på rette vej

Vios Cup 
04/11/06 

Der blev arbejdet intensivt på flere at Toyota Vios bilerne i løbet af natten til lørdag, og sent fredag aften lykkedes det Jack Lemvard a finde en reserve motor, som så blev skifte ud i løbet af natten.
 

Det var en meget koncentreret Jack, som kørte ud til første træning her til morgen, med den nye "brugte" motor, der var dog ingen grund til bekymring, da han med det samme satte anden hurtigste tid under træningen.

Thomas' bil blev gået efter fra A til Z for at finde fejl ved styretøjet og undervognen, men lige meget hjalp det tilsyneladende. Thomas kørte dog femte hurtigste tid under træningen, selv om han stadig havde meget overstyring.

Inden tidtagningen fandt Thomas en fejl ved opsætningen af camberen på venstre forhjul, og mente derfor at have løst problemet. Da tidtagningen kun var 1 omgang, måtte der ikke begås fejl, så Thomas besluttede at være lidt forsigtig, da han ikke vidste hvordan bilen ville være at håndtere.

Jack var første mand på banen, og han satte en god tid på 1:17.46, som var god nok til en samlet anden plads.
Thomas kørte så ud, og satte en lidt forsigtig tid på 1:18.03, som var god nok til en samlet tredje plads.

Dagen store overraskelse var thailænderen Chairiya "Win", som satte en kanon hurtig tid, med en bil som lød meget hidsig. Hans tid var over 1 sekund hurtigere end han nomalt kører, så flere af kørene og mekanikkerne op af pitten begyndte at tale om den bil lød noget mere hisdig end de andre.

Ved næreme granskning af reglerne, er det i dag blevet klart af den eneste måde at Jack kan tabe på er hvis Sunit eller Trai vinder og Jack ikke får point, og det ser meget lovende ud, da disse to kører kun kvalificerede sig på 8. og 9. pladserne.

Nu er det alvorens time, for drengene og imorgen 12:15 thailansk tid startes løbet som er på 17 omgange på den 2.4 km lange Bira bane lige uden for Pattaya.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •