Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Vios Cup

Problemer for de danske kørere

Vios Cup 
03/11/06 

- i Thailand
Den afgørende weekend for de 2 danske kørere i Thailand er lige rundt om hjørnet, og dagen idag bragte ikke gode resultater for de to danskere.
 

Jack Lemvard, som fører meterskabet, skal bare blive mellem nummer 1 ogl 6 på søndag, for at vinde mesterskabet for 2006, men da Jack i dag undertræningen, ramte et forkert gear, fik det fatale følger, da motoren "sprang i luften" med stempler der røg ud igennem siden og andre dele strøet ud på banen.

Thomas Raldorf der lå på 5. pladsen i mesterskabet, fik først idag afvide, at han er rykket op på en 4. plads, da en af kørerne fra sidste løb blev diskvalificeret, hvilket gav Thomas 2 extra point. Lykken varede dog ikke længe. Thomas satte igår torsdag, personlig hurtigste tid, og var klart hurtigeste kører på banen, men idag efter at han havde skiftet dæk, fik bilen meget understyring, ogd Thomas mistede hele 1.2 sek per omgang, og kæmpede meget med at få styringen tilbage.

Her til aften Jack, som er nummer 1, stadig på udkig efter en reserve motor, som skal skiftes overnatten, den thailanske kører Trai, der liggere nummer 3, mistede både 2. og 3. gear i gearkassen, og han er nu på udgik efter reserve dele til sin gearkasse som skal skiftes over natten.

Sunit som ligger nummer 2 i mesterskabet havde ikke de store problemer idag, men havde heller ikke rigtigt farten i bilen, så selv om det gik langsommere for Thomas var han dog stadig hurtigere end Sunit.

Der er imorgen en fri træning på 20 minutte, og så går det ellers løs med tidtagningen, og her kørers der kun 1 omgang per kører, som tæller til start placeringen.

I skrivende stund, er der stadig ikke fundet en ny motor til Jack, men vi håber at det lykkedes i tide.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •