Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Steffen Møller skal teste Formula Renault 3,5 ltr

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

02/11/06 

Formel Renault Scandinavian CupPå Mandag rejser Steffen Møller fra Holstebro til Sydfrankrig for at teste Formula Renault V6 på den fornemme testbane Paul Ricard.
 

Testen er Steffen Møllers præmie for sejren i Formula Renault 2,0 Nordic Cup tidligere på året. ”Jeg kan slet ikke vente! Det bliver så fedt at prøve en bil med over 400 heste, og en egenvægt på kun 600 kg. Den skal nok sparke r..”, udtaler en forventningsfuld Steffen Møller.


Steffen Møller pudser formen af hos FLEX-FITNESS i Holstebro.
(Foto: TAR)

Steffen Møller har de sidste uger trænet intensivt, for at være helt sikker på, at den fysiske form ikke skal hindre ham i at vise sit talent. Specielt nakkemuskulaturen er blevet styrket, og derudover er formen blevet endnu bedre.

Teamet der skal testes for er spanske ”Pons Racing”, der har kørt gode resultater hjem i 2006 sæsonen.


Bilen, Steffen Møller skal teste!
(Foto: Ponsracing.com)

Steffen Møller skal tirsdag d. 7. november have støbt sæde, og instrueres i bilen, inden han d. 8. november om morgenen slipper de vilde heste løs.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Paul Ricard
  •