Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pole-mand vandt væddemål

Clio Cup - DK 
02/11/06 

Clio CupKasper Jensen vandt titel - og en ATV
Der er gået mode i at udlove ATV'ere. De små, firhjulede motorcykler er allerede del af Big Mags inventarliste, efter at han på Padborg Park slog den eksisterende banerekord.
 

Det var auktionsfirmaet MaCCa.dk, der belønnede Big Mag med motorcyklen - som DTC-stjernen straks gav sin bror Smed som tak for opbakningen.

Men også Clio Cup-vinderen Kasper Jensen kan nu sætte nøglerne i et af de terrængående apparater.

Forud for lørdagens kvalifikation til DM-finalen udlover Kaspers teamkammerat Mik Kerchlango en ATV (firhjulet motorcykel), hvis det lykkes ålborgenseren at komme under 1 minut og 15 sekunder for en omgang.


(Foto: Kim Igel)

Den 23-årige nordjyde kører de 2.300 meter rundt i tiden 1:14,952. Dermed kan nordjyden nu more sig med sit nye køretøj i vinterpausen.

På finale-dagen, hvor Kasper Jensen er på vej mod en sejr og dermed en cementering af mesterskabsføringen, sætter han endnu en fed streg under sin speed ved at sætte ny banerekord i tiden 1:15,048 - mere end et halvt sekund under den tidligere banerekord. Det udløser til gengæld kun æren.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •