Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Go kart team går nye veje

Advan Cup 
02/11/06 
Yokohama

INTREPID Danmark, skaber nye muligheder for deres kørere
Mange gode og talentfulde go kart kørere strander i klassen, kommer ikke rigtigt videre op i bilklasserne, eller hvad værre er, kommer ud på et dyrt 'vildspor'.
 

"Jeg tror at vi i INTREPID/KLIMAKS Racing Team, er de første af sin art (go-kartteam) som går ind i banesport i direkte forlængelse af vor kartafdelling. Vi gør for at være i stand til at tilbyde vore kørere en banesportsløsning, når de er færdig med gokart, vi agter at gøre det muligt at få talenter ud at køre for rimelige penge, hvor de har mulighed for at gøre sig bemærket" - udtaler Palle Ringstrøm fra INTREPID Danmark.


Palle Ringstrøm testede selv den nye Suzuki Swift på Sturup Raceway.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Derfor har jeg nu testet Suzuki Swift på Sturup, og er meget positivt stemt for netop den vogn, som skal indsættes i AdvanCuppen, vi agter at gå ind med 3 vogne, og har fortiden forhandlinger med Jørgen Nielsen som står for opbygningen til baneraceren, men vi har ikke pt taget en endelig beslutning, da vi skal have hele logistikken til at falde på plads."


Efter testen udtalte Palle Ringstrøm meget positivt om Swift'en.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Samtidig har jeg qva mit eget engagement med Formel 3 i Tyskland, ved at opbygge samarbejde med Formel 3 teams der kører i Eurocup serien i Tyskland, så vi som gokart team kan tilbyde vore kører og fremtidens kørere af INTREPID karts, en række motorsportsløsninger i INTREPID-familien med personer de kender og er trygge ved" - slutter Palle Ringstrøm.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Palle Ringstrøm
 • Sturup Raceway
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her