Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Hvem skal køre Peugeot 908 på Le Mans?

Le Mans 
02/11/06 

Le MansFor ca. 14 dage siden kom jeg med et bud på hvem der skulle køre den nye og fantastisk flotte Peugeot 908 på Le mans i 2007, og dengang så mit bud sådan ud:
Nicolas Minassian, Christophe Bouchut, Olivier Panis, Eric Helary, Sebastian Bourdais og Dindo Capello.
 

Det ser dog ud til at mit bud smuldre lidt, og det er jo risikoen når man gætter. Rygtet omkring Dindo holdt ikke, til gengæld har Peugeot nu været i kontakt med Emanuele Pirro, men det ser ud til at også de forhandlinger er faldet til jorden.


(Foto: Peugeot Media)

Nu er 'Ouest-France' kommet frem med nyheden om at Sébastien Bourdais skulle have skrevet kontrakt med Peugeot, men Serge Saulnier vil ikke bekræfte noget som helst.
Serge Saulnier holder fast i at Peugeot vil offentliggøre sine kører til december, men jeg vover endnu engang at gætte på 2007 Le Mans setup'et hos Peugeot.

Nicolas Minassian, Christophe Bouchut, Olivier Panis, Eric Helary, Sebastian Bourdais og Stéphane Sarrazin.

Læs også:
17.10.2006 - Skal Dindo køre Peugeot 908

Vejgaard