Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Martin Marrill flyvende i finale løbet

Polo Cup - DE 
01/11/06 

Det var tydeligvis en influenza ramt Martin Marrill, der ankom til Hockenheim banen torsdag eftermiddag. Martin var indtil det sidste læge besøg inde afrejse, blevet frarådet at køre. Men ”change of tone” lige på falde rebet, gjorde det muligt at deltage.
 

Træningen lørdag morgen skulle være en test af et lidt ændret regnvejrs setup, som viste sig ikke at passe til den glatte regnvåde Hockenheim bane.

Kvalifikation lørdag eftermiddag, blev kørt på slicks. Det var en tør og hurtig bane, men en Martin Marrill der bestemt ikke var frisk. 1 ½ sek. efter manden i pole, kørte Martin poloen ind til en start placering som nummer 21.
Jeg prøvede virkelig, men havde svært ved at fokusere 100 procent, sagde en skuffet Marrill.


(Foto: Nord)

Løbet søndag morgen, blev mødt af en noget friskere Martin Marrill. Det blev til en drømme start, til det unge racing talent.
Jeg fik en kanon start, men da vi kommer ned i spits kerze, bliver jeg ramt hårdt på både for og bag hjul. Det resulterede i en skæv bagbro og en bukket sporestang. Bilen var stadig kørende, så efter et par omgange, med den nu noget anderledes kørende bil, kunne jeg begynde jagten, sagde Martin glad.
Martin var flyvende, og omgang efter omgang kørte han sig højre op i feltet, i en meget ”bred” kørestil.
Det var en glad Marrill der sprang ud af poloen, nu som nummer 13.

Det har været en god og lærerig sæson, og jeg vil gerne takke mine sponsere og alle der har taget del i teamet. Også en speciel tak til alle de danske tilskuere ved finale løbet, slutter Martin Marrill.

Nord


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Hockenheim
  • 29/10/06 - Hockenheim - Polo Cup - DE
  •