Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ung tysker skal teste hos BMW Sauber

Formel 1 
31/10/06 

Et ungt tysk talent skal teste for BMW Sauber teamet i slutningen af næste måned. Det sker i dette års Grand Prix racer.
 

Marco Holzner er sikkert ukendt for de fleste, men faktisk vandt han Formel BMW ”World Final” i Bahrain i 2005. Blandt præmierne her blev der stillet én Formel 1 test i udsigt. Den bliver nu gennemført på Valencia banen i Spanien d. 23. november. Det er den ekstra test som alle teams og Bridgestone er blevet enige om at gennemføre, som en ekstra hjælp til de teams som tvunget skal skifte fra Michelin til Bridgestone dæk i næste sæson.


Marco Holzner skal om en lille måned teste en BMW Sauber F1 racer
(Foto: BMW)

Marco Holzner håber at han kan gøre flere af sine forgængere i Formel BMW kunsten efter. Blandt andet så er Nico Rosberg og Sebastian Vettel nu på kontrakt i Formel 1. Rosberg som kører hos Williams teamet, og Sebastian Vettel som testkører hos netop BMW Sauber. BMW vil også i år udlove en testkørsel til vinderen af World Final. World Final køres i netop på Valencia banen d. 24. november.

Dons

Læs mere om:
  • Marco Holzer
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •