Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Opbrud for Frentzen? Ullrich er skuffet

DTM 
30/10/06 

DTMHeinz-Harald Frentzen havde en mindre heldig afslutning på årets DTM, med et løb der, fra en Pole Position, løb ud i ingenting. Efter løbet fortalte han om manglende respekt fra team og Audi.
 

For åben skærm åbnede Heinz-Harald Frentzen op for frustrationerne, og fortalte om et team Abt der ikke gav ham den fornødne respekt og support, og at det efter sæsonens afslutning måtte få konsekvenser for hans fremtidige overvejelser. Han ville dog ikke kommentere om han allerede havde besluttet hvilke konsekvenser det ville få, for hans samarbejde med Audi.

Den altid diplomatiske Dr. Wolfgang Ullrich har efterfølgende udtalt at han godt forstår Heinz-Harald Frentzens skuffelse og frustration over løbet. Men at han sikkert ser tingene anderledes, når han får det lidt på afstand.

Frentzen havde absolut ikke en af sine bedre dage. Han starter fra Pole, men bliver overhalet af Spengler. Senere spilder han tid ved andet pitstop, og til sidst har han et sammenstød med Ekström. Så Ullrich har forståelse for at Frentzen er frustreret.

Men samtidigt tager han skarpt afstand fra Frentzen's udtalelser for åben skærm. "Det er ikke Audi's stil". Og han understreger at de skam har respekt for Frentzen, og selvfølgelig giver ham det samme materiel og support som hans kolleger.

"Vi vil nu tage en hurtig beslutning, om hvorvidt der er en fælles fremtid for Heinz-Harald Frentzen og Audi. Jeg er skuffet over hans opførsel."

MRR

Læs mere om:
  • 29/10/06 - Hockenheim - DTM
  •