Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K starter femmer i DTM-finale

DTM 
29/10/06 

DTMTom Kristensen sagde før lørdagens kvalifikation i DTM-finalen på Hockenheim, at han ville være tilfreds med en femteplads.
"Nu blev jeg så femmer, men er alligevel ikke helt tilfreds."
 

Der var skiftende vejr, og banen tørrede op. Vi valgte et forkert dæktryk til den afgørende Super Pole, og dermed fik jeg ikke de sidste tiendedele med mig," vurderer Tom Kristensen. "Allerede i første kvalifikationsrunde havde Kristensen et mærkværdigt uheld, da onboard-kameraet rystede sig løs og hamrede ind i hovedet på danskerens hjelm, Alligevel formåede han at gå videre.

"Forud for kval'en mente vi, at Mercedes ville være for stærke for os. Nu sidder vi hos Audi på tre af de første fem pladser, inklusive en flot første Pole Position nogensinde til min teamkollega Heinz-Harald Frentzen. Da der også loves ustadigt vejr i morgen, er der forhåbentligt mulighed for at gøre fremskridt fra femtepladsen. Det bliver så også nødvendigt, hvis jeg skal forbi Mercedes-køreren Bruno Spengler i den samlede stilling og erobre andenpladsen," siger den syvdobbelte Le Mans-vinder.

Spengler starter toer i morgendagens løb.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 29/10/06 - Hockenheim - DTM
  •