Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso tror på at McLaren leverer varen

Formel 1 
27/10/06 

Den nykårede verdensmester i Formel 1, Fernando Alonso skifter næste år det blå/gule Renault sæde ud med et sæde hos det uheldsplagede McLaren/Mercedes team, men han er fortrøstningsfuld og tror på at den Engelsk/Tyske konstellation vil levere varen i 2007.
 

Spanieren kommer til McLaren vel vidende at der ligger en masse udvikling og testarbejde foran teamet inden de har en bil der kan matche de allerbedste. McLaren fik slet ingen sejre i 2006, og det er første gang i 10 år at McLaren ikke har trukket en eneste sejr hjem, og det skal laves om siger Alonso.


Alonso's nye arbejdsplads
(Foto: McLaren)

Selvtilliden fejler ikke noget, selvom der må rumstere nogle tanker i hovedet på ham. Han kommer fra et team der har leveret bilen som virker væsentlig mere driftstabil end den han nu skal køre, men kun tiden vil vise os om Alonso kan løfte teamet op på topniveauet igen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Team McLaren Mercedes
  •