Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff's DTC debut

Advan Cup 
27/10/06 
Yokohama

René Hoff har været ude og teste en DTC racer
Sidste weekend var Advan Cup køreren René Hoff sammen med Sally Racing til et stort anlagt sponsor og samarbejdspartner arrangenemt på Padborg Park, her fik han sin DTC debut.
 

Dagen startede med en funktionstest i Renés Peugeot 307 Advan Cup racer, inden den blev overdraget til de mange der skulle ud og prøve bilen.


René Hoff klar til DTC debuten.
(Foto: Motorsporten.dk)

René selv havde derimod en helt anden plan, han ville ud og køre DTC, og den plan lykkedes. Han kom ud og teste i Jesper Sally’s Renault Megane II, og det var noget han havde glædet sig til rigtigt længe.


René Hoff fandt sig hurtigt tilrette i Jesper Sally's DTC racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre blev det kun til 12 omgange, inden mekaniske problemer satte en stopper for testen.

Men turen i DTC bilen skræmte på ingen måde Hoff væk fra DTC klassen, han sagde bagefter at bilen var overraskende nem at køre, og selvom den var i Jyllandsringen-setup, så var det bare en rigtigt god oplevelse.

Det naturlige spørgsmål herefter var så, hvad 2007 sæsonen byder på?
Her trak Hoff længe på svaret. Han vil ikke sige så meget endnu, men kunne dog sige, at der arbejdes på flere forskellige projekter.

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her