Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC comeback til Giovanardi

WTCC 
27/10/06 

Efter en 'udflugt' til British Touring Car Championship i år, vender italieneren Fabrizio Giovanardi tilbage til World Touring Car Championship i forbindelse med finaleløbet i Macau.
 

Fabrizio Giovanardi har i år kørt for Vauxhall i BTCC serien, hvor det er blevet til to sejre, samt en samlet 5. plads i mesterskabet.

Ved WTCC finaleløbet i Macau skal Fabrizio Giovanardi køre for JAS Motorsport teamet, et team han tidligere har kørt for i WTCC sammenhæng, i det han også deltog i den brasilianske WTCC afdeling på Curitiba i deres Honda Accord.
På Curitiba satte Fabrizio Giovanardi hurtigste tid i den fri træning, men problemer med Honda raceren forhindrede han i at følge op på den flotte kørsel resten af weekenden.

Men det er ikke kun på Curitiba at Fabrizio Giovanardi har kørt WRCC race, han har i mange år kørt for Alfa Romeo fabriksteamet, hvor han blandt andet vandt mesterskaberne i både 2001 og 2002.
Det var også hos Alfa Romeo at han havde sin sidste fulde sæson i WTCC sammenhæmg, det var i 2005.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fabrizio Giovanardi
  • JAS Motorsport
  • Macau
  • 19/11/06 - Macau - WTCC
  •