Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Doornbos til Toro Rosso?

Formel 1 
26/10/06 

Robert Doornbos der faktisk på glimrende vis erstattede Christian Klien i Red Bull Racing, meldes på vej til lillesøster teamet, Toro Rosso.
 

Red Bull Racing har David Coulthard og Mark Webber på kontrakt i næste sæson. Men tredjekøreren i teamet, Robert Doornbos, vil gerne beholde det sæde han fik, da han erstattede Christian Klien for nogle GP’er siden. Det kan måske lade sig gøre hos Red Bulls lillesøster team, Toro Rosso. Toro Rosso teamet havde ellers – næsten – meddelt at man forventede at satse på Scott Speed og Vitantonio Liuzzi også i 2007. Det er dog kommet en del tvivl om, da Scott Speed ikke har været specielt konstant i hans præstationer. Det ene øjeblik gør han det strålende, mens han i det næste øjeblik slet ikke kan finde ud af det. Det har fået Gerhard Berger og Dietrich Mateschitz til at stikke hovederne sammen og spekulere på om ikke at det er bedre at Robert Doornbos får det sæde.


Ryger Doornbos til Toro Rosso?
(Foto: Gepa-Pictures)

I hvert fald er Robert Doornbos’s manager i tæt kontakt med de to teamejere. Scott Speed har ud over at være ukonstant også den ulempe at han ikke bidrager økonomisk til teamet, da han er hentet i Red Bulls eget nu tidligere udviklingsteam i USA, mens Robert Doornbos kan bidrage økonomisk. Og så har han jo ikke gjort det dårligt. Hverken som testkører, eller som erstatningskører i de seneste GP’er.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  • Scuderia Toro Rosso
  •