Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Vi vil kæmpe om pokaler!

Advan Cup 
25/10/06 
Yokohama

Efter weekendens strabadser ved DM Finalen på Jyllands-Ringen er Team Go Racing klar med en plan for 2007.
 

Efter en god træning så hele weekenden lys ud og det skulle se ud til at kørerne i teamet havde fart i bilerne, desværre måtte Leon udgå med en punktering.

Ved tidtagningen begyndte problemerne dog at melde sig, Gerts bil kørte rimeligt, men en ødelagt gearkasse gjorde det umuligt at køre hurtige tider. Leon havde problemer med setuppet.

Begge ting blev udbedret til første heat og begge kører havde gode forventninger til heatet. Efter en omgang hvor Gerts focus havde meget løs bagende endte han desværre på hovedet, men slap dog uden skader. Leon fik en god start og hentede flere placeringer på første omgang, men havde desværre et baghjulsleje som ikke ville mere.

Nu var der meget arbejde til teamet. Med en racer der havde været på taget, havde vi meget travlt. Begge hjulophæng i venstre side skulle skiftes og bilen skulle gøres ren, men søndag stod bilen klar. Leons racer var også lavet og klar til kamp.

Andet heat blev en gentagelse for Leon. Efter få omgange gik der et hjulophæng og han måtte udgå. Gert kørte i en bil som ikke var 100% og valgte på 8. omgang at køre i pit for ikke at slide mere på raceren.

Leon ender således med at blive nummer 9 i mester skabet og som bedste rookie, Gert må nøjes med en samlet 18. plads, det dårligste resultat nogensinde for djurslændingen.

Teamchef og kører Gert koustrup udtaler: ”Med denne sæson i baghoved er jeg blevet meget klogere og mange ting skal gøres anderledes næste år.
Teamets mekanikere har gjort et stort stykke arbejde, men det så vigtige held har ikke været på vores side i år. Vi har vist at bilerne har farten og at Leon er en kører der hører til i top 5. Nu skal vi bruge den lange pause på at få stabilitet og mere fart i bilerne og med et tæt samarbejde med vores undervogns leverandør kan dette lade sig gøre. Næste år skal vi vinde flere pokaler.”

Team Go Racing


Læs mere om:
 • Gert Koustrup
 • Leon Sørensen
 • Team Go Racing
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her