Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota personale udsat for groft overfald

Formel 1 
21/10/06 

-Pistolskud affyret
En gruppe bestående af fire personer fra Toyota teamets media afdeling, fik en ubehagelig overraskelse da de forlod Interlagos banen i Sao Paulo, fredag aften efter dagens træning.
 

Personalet fra Toyota Teamet var på vej til deres hotel, da deres bil blev overfaldet af en lokal bande, der forsøgte at ”Carjacke” deres bil. En af angriberne forsøgte uden held at sparke en af bilens sideruder ind, derefter affyrede et af de andre bandemedlemmer et skræmmeskud op i luften, i et forsøg på at skræmme bilens personer til at åbne dørene, men takket været en lynhurtig reaktion af bilens fører, lykkedes det dog at slippe væk fra overfaldsmændene uden at nogen af bilens passagerer kom til skade.

Toyota Teamets personale, var dog temmelig chokeret over det grove angreb, som desværre er en del af dagligdagen i Brasilien.

Overfaldet bliver på ingen måde anset som noget personligt mod Toyota Teamet, da overfaldsmændene på ingen måde kunne vide at det drejede sig om Toyota personale, da bilen var i neutral bemaling og alle sideruder var dækket af solfilm.

K.D.

Læs mere om:
  • 22/10/06 - Interlagos - Formel 1 - FIA F1
  •