Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Villeneuve tæt på NASCAR

NASCAR 
19/10/06 

Ifølge de seneste forlydender fra det amerikanske, så er Jacques Villeneuve meget tæt på at afslutte forhandlingerne med Roush Racing.
 

Måske, måske ikke. Selvom at Jacques Villeneuve tidligere har benægtet at han ville køre NASCAR, så ser det nu alligevel ud til at tidligere forlydender alligevel holder stik. Flere medier i det amerikanske fortæller at Jacques Villeneuve er tæt på at afslutte forhandlingerne med Jack Roush som står i spidsen for Roush Racing teamet.

Meget tyder dog på at Jacques Villeneuve ikke kommer til at køre alle løb. Det bliver i stedet til udvalgte løb, som også flere andre kørere i Roush Racing teamet gør. Villeneuves deltagelse skal såfremt underskriften kommer, ske i Busch serien. Sandsynligvis skal han ikke gøre sig de store forhåbninger om at vinde, idet mange af kørerne fra NEXTEL Cup serien også deltager her. Statistikken taler for at det bliver NEXTEL kørere der vinder løbene i Busch serien. I de 26 af de 28 kørte løb i år, er det NEXTEL kørere der har vundet løbene i Busch serien.


Er han ved at finde vej til NASCAR?
(Foto: BMW)

Til gengæld vil hans hjemmepublikum i Montreal angiveligt få ham at se da et af løbene i Busch serien netop køres på Circuit Gilles Villeneuve banen. Det er også her at Formel 1 kører deres løb i Canada. Tidligere har også Champ Car serien kørt her ved enkelte lejligheder, men deres aftale med banen er opsagt. Andre kørere hos Roush Racing er Carl Edwards, Todd Kluever og Danny O’Quinn jr som kører hele sæsonen, mens Mark Martin, Greg Biffle og Matt Kenseth kun kører med i udvalgte løb. Ligesom Jacques Villeneuve angiveligt kommer til.

Dons

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •