Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Skuffende sæsonafslutning

Danish
Touringcar
Challenge 

19/10/06 

Jens Møller hurtigt ude af DM-finalen
DM-finalen på FDM Jyllandsringen blev en weekend uden resultater for Jens Møller, da han atter var tilbage bag rattet af en baghjulstrukket bil i Danish Touringcar Championship.
 

Hverken points på kontoen eller målflag kom han til at opleve i sin første start for JM Racing, hvor han kørte i en bil, der midlertidigt var lejet hos Klostermann Racing.

”Bilen var bare ikke bedre,” siger køreren fra Ikast.

”Vi laver en kæmpefejl i qualifying. Vi lader os løbe med på en dille, som vi egentlig ved ikke duer. Vi prøvede at lave et qualifying set-up på den bil, og det kan man ikke på den bil. Vi prøvede at lave camber om på bilen, så det teoretisk skulle give mere varme i dækkene, og det virkede ikke.”

Jens Møller nåede derfor aldrig at komme videre fra første shoot out-runde, og han måtte derfor starte pre-finalen fra 22. pladsen.

”Jeg har aldrig holdt så langt tilbage,” fortæller Jens Møller. ”Jeg kunne ikke se startlyset, så jeg kørte først, da de andre kørte. Jeg pressede på, og i forvirringen tumlede John Hansen og jeg sammen, og derefter blev jeg også ramt af Hans Hartmann, som ikke kunne gøre for det, og så var jeg ude.”

”Det er virkelig en weekend, jeg ikke vil mindes, men nu er denne sæson ovre, og nu skal vi snart til at teste. Det bliver spændende.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •