Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Mikkelsen takker af

Clio Cup - DK 
18/10/06 

Clio Cup”Den sidste afdeling på Jyllandsringen gik ikke helt efter mit hoved”, udtaler Brian Mikkelsen og fortsætter: ”Jeg anede en lille chance for at blive 3'er samlet, men endte som nummer 5 efter en godt kørende Jacob Kristensen. Jeg synes, at det er fuldt fortjent han blev 3'er samlet. Jacob er en meget fair og professionel kører, der i den sidste halvdel af året viste sit sande jeg.”
 

Jakob var tit hurtigst i tidtagningerne, men starterne var ikke hans stærke side. Gang på gang stod han bare stille med røg fra dækkene, og hver gang kom der et lille smil på mine læber, indtil han pludselig en dag også var med i starterne, og så var han jo bare kørt sammen med de 2 andre.

Anderledes skulle det gå for mig og 'Lille Larsen'. Vi havde så travlt med hinanden at vi helt glemte Jakob, der bare halede mere og mere ind på os, for til sidst at gå forbi os.

Til sidst vil jeg gerne takke alle fra mit team for endnu et kanon år. Havde det ikke været for Jer havde ville det have været noget af et svært år at komme igennem.

Jeg vil også gerne takke Peter Faarborg for hans måde at være på, altid positiv og med en evne til at få folk til at yde deres bedste.

Sidst men ikke mindst mit mek. team Brian Ebarth, Frank Ebarht og min border Jan. I har ydet et stort stykke arbejde for en vanskelig mand (Griner).

Nu ser jeg frem til, hvad der skal ske de næste år, som på nuværende tidspunkt allerede er på plads, men det vil der komme noget mere om på et senere tidspunkt.

Brian Mikkelsen


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Pro-Four-Racing
  •