Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Gamle mænd, gamle modeller, Farveller!

DTC Cup 
19/10/06 

Dette var ordene på Jørgen Weinreichs DTC racer til weekendens finaleløb på FDM Jyllandsringen.
 


(Foto: Team FDM Motorsport)
Årets sidste løb var samtidig Jørgen Weinreichs afskedsløb, hvilket på flere måder blev markeret i løbet af weekenden. Først og fremmest var det jo fantastisk at se så mange fremmødte, okay de fleste var jo nok kommet for at følge den spændende duel mellen Jan Magnussen og Casper Elgård. Under alle omstændigheder var det umanerlig pænt af dem at komme forbi til Jørgens lille fest.

Set i bakspejlet kunne niende afdeling have forløbet bedre rent sportsligt, det blev til en 18. plads i præfinalen og en 19. plads i finalen.


(Foto: Team FDM Motorsport)
Placeringen i finalen som 19. og sidste mand var ærgerlig. Jørgen lå i en tæt kamp med fire-fem andre biler og var i gang med at overhale John Hansen i Alfa Romeo. Jørgen var stort set forbi John i svinget ved overgangen fra gammel til ny bane, da John beslutter sig for at Jørgen lige skal have de sidste buler i karrieren og derfor kører John ham ud i sandet.
Heldigvis får Jørgen kæmpet sig ud af sandet og tilbage på banen, men han er nu håbløst tabt af feltet og kan køre de sidste syv omgange halsende efter feltet. Brandærgerligt og drønhamrende unødvendigt!!!!


(Foto: Team FDM Motorsport)
Jørgen ankom standsmæssigt til Jyllandsringen om søndagen.
En Ford A fra 1930 iklædt DTC klæder og parret vækkede en hel del opsigt og gav anledning til mange skæve smil.
Dagen igennem var der godt fyldt op med gæster i FDM teltet og der blev i dagens løb brug for et helt gavebord da kolleger, konkurrenter, venner og bekendte havde været forbi med diverse hilsner. Michel Nykjær understregede, at hvis Jørgen nogensinde gjorde come back skulle gaven returneres.

En vemodig dag lakkede mod enden og vi skal lige ha’ med at hovedrolleindehaveren kun blev blød i knæene og våd i øjnene en gang; da Ulrik Jönson fra TV2/Sporten blev ved med at spørge hvordan det føles at ditten og datten i forbindelse med det sidste løb.
Ellers forløb dagen ganske fremragende og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle der mødte op, tak for gaver og tak for en god afslutning på en lang karriere.

Team FDM Motorsport


Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •