Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Sally udgik af DM Finalen

DTC Cup 
17/10/06 

- men har ikke tabt modet på DTC
DM Finalen blev desværre præget af flere mekaniske problemer for Jesper Sally Pedersen, men weekenden viste endnu en gang, at hos Sally Racing giver man ikke bare lige op af den grund!
 

Problemerne startede allerede i lørdagens fri træning, hvor Sally efter få omgange trillede Renault raceren tilbage til pitten, med kun 4. gear til rådighed.

Resten af lørdagen blev brugt på at reparere gearkassen på Renault'en, og det skulle vise sig at skabe et helt andet problem.
For søndag formiddag blev Sally kontaktet af løbsledelsen, der med reglementet i hånden ville udelukke ham fra søndagens kørsler, da han ikke havde deltaget i den anden fri træning, der er den officielle træning.
Efter en konstruktiv debat, blev der dog givet dispensation, således at Sally kunne deltage i DM Finale løbene.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen gennemførte Sally uden problemer, og han kørte sig til en startplacering som nummer 23.

I prefinalen gik det fint for Jesper, der havde nogle mægtige dyster med både John Hansen, Jørgen Weinreich og flere andre kørere, og undervejs kørte Sally sig op på 17. pladsen.

Da Sally kørte op til starten på finale løbet, var det ved at være slut med koblingen, lørdagens problemer havde nok taget for hårdt på den.
Så starten blev taget med slukket motor og bilen stående i første gear - og da lyset gik ud som tegn på at løbet startede, trykkede Sally på bare på startknappen, og lavede en af sine allerbedste starter i DTC sammenhæng, hvor flere pladser blev vundet inden det første sving.
Desværre gav koblingen helt op efter 8 omgange, og dermed var både DM Finalen og sæsonen slut for Sally.

Når man gør regnskabet op efter Sallys første sæson i DTC serien, kan man konstatere at han blev nummer 14. ud af de 19 deltagende kørere i DTC privat cuppen.
I selve DTC mesterskabet, hvor også de professionelle kørere deltager, sluttede Sally på 26. pladsen, ud af 29 deltagende kørere.
Alt i alt godkendte resultater fra Sallys side.

"Det har været en meget lærerig sæson, ikke bare for mig, men for hele teamet" - udtaler Jesper Sally Pedersen - "det har været en stor udfordring, som vi har taget op sammen, og som har udviklet sig positivt. Henover sæsonen er tiderne blevet hurtigere og hurtigere, og vi har bestemt ikke givet op, vi deltager også næste år!"


Hr. Nielsen

Læs også:
DTC slutstillingen
Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •