Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Så fandt vi mesteren!

Advan Cup 
16/10/06 

Kim Lund Johansen er en glad mand. Da han gik i seng lørdag, var det med en mesterskabsføring på 17 point. Nu har han vundet Advan Cup 2006!
 

Weekendens første heat blev afsluttet på en fin 2. plads bag Rene Hoff, og med Casper Lind på en 4. plads. Startplaceringen til 2. heat var derfor en 4. plads med Casper lige foran på 2. pladsen.


Mon ikke det er første gang, en lyserød bil vinder et mesterskab?
(Foto: Spider-Web.dk)

Som altid kom Kim godt afsted da starten gik, og uden dramatik lagde han sig til rette på 5. pladsen. Casper Lind jog afsted, han havde trods alt en håndfuld points at hente, men nåede aldrig toppen. Det hele kulminerede da han overså det gule flag og overhalede i flagzonen. Det kostede ham en stop'n go - og den sidste, minimale chance for at få mesterskabet.

Kim holdt dermed en 4. plads i mål, hvor Team Lund Racing havde taget opstilling med konfetti og et "Dansk Mester 2006"-klistermærke til forruden. Det var en tydeligt bevæget Kim Lund der kunne modtage klapsalver og skulderklap fra konkurrenter, sponsorer og tilskuere.


Dansk mester 2006 - Kim Lund Johansen
(Foto: Spider-Web.dk)

"Det her er kulminationen af en perfekt sæson. Jeg har haft en suveræn bil der ikke er gået i stykker under race på noget tidspunkt, et team der har formået at sætte bilen helt perfekt op, og så har jeg selv været ekstremt tændt hele året" sagde han kort efter han steg ud af bilen.


Stolt, rørt, glad - og ikke mindst badet i champagne og sved!
(Foto: Spider-Web.dk)
Søndag eftermiddag og aften var Team Lund Racing's telt på den anden ende. "We are the Champions" blev spillet stort set non-stop da venner og bekendte samt sponsorer og samarbejdspartnere var med til at fejre Advan Cup-mesteren 2006.

Teamet vil benytte lejligheden til at takke alle sponsorer for deres uundværlige støtte igennem denne sæson. Det er en god følelse at vide at sponsorerne bakker op om sådan et projekt, og vi glæder os allerede til at kunne invitere Jer til race igen i 2007.

Tak til Casper Lind Poulsen og resten af Advan Cup-feltet for en utrolig fed sæson med tæt og spændende race - vi ses næste år!

Team Lund Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •