Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Skal Villeneuve køre for Jack Roush?

NASCAR 
15/10/06 

Der er åbenbart opstået en helt ny trend for ex-formel 1 kørere. I hvert fald er Villeneuve nu også på udkig efter en plads i NASCAR serien, og teamet som han har en dialog med er Roush Racing's AAA.
 

Teamet Jack Roush har allerede nu annonceret at David Ragan overtager Mark Martins i den AAA-sponsorerede Ford Fusion i næste sæson, og betyder det så at Villeneuve er ude inden han for alvor kom i spil?

Roush teamet har nu 5 biler med i næste års Nextel Cup, og det er Ragan og Greg Biffle (National Guard), Matt Kenseth (DeWalt), Jamie McMurray (Crown Royal) og Carl Edwards (Office Depot), men Villeneuve har måske en chance i samme team men det bliver så i NASCAR Busch Serien. Falder den aftale på plads skal han også køre et par løb i Craftsman Truck Serien.


Villeneuve i NASCAR ?
(Foto: BMW-Group-Press-Club)

Som skrevet er aftalen imellem de to parter ikke faldet på plads endnu men begge parter bekræfter at der fohandles.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •