Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Fantastisk sæsonafslutning for Hoff

Advan Cup 
16/10/06 
Yokohama

René Hoff kom til sæson finalen på Jyllandsringen på en delt 6. plads i Advan Cup’en, men efter weekendens fantastisk resultater har han den nu helt for sig selv.
 

Weekenden startede med dejlig vejr lørdag til den første fri træning og her vist Hoff konkurrenterne at han godt ville være med til at kæmpe om poklaerne i denne weekend. Han kørte 1:20,225 hvilket bragte ham op på anden pladsen kun 0,085 sek. efter John Gammelgård Jensen, og det gave selvfølgeligt en rigtig god ballast til kvalifikationen som skulle køres senere på dagen.

I kvalifikationen var det Hoff der satte dagsordnen med tiden 1:19,874, som gav ham pole position til det første løb. Kim Lund Johansen var næsthurtigst.


René Hoff på pole position til det første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagens løb blev kørt sidst på dagen, og med Hoff starteden fra pole position var der kun en vej og det var fremad. Da den røde lampe slukkede tråde Hoff speederen i bund og dermed fik han en fantastisk start hvor han holdte sin første plads. Den placering hold han hele vejen og han kom i mål 0,718 sek. foran Kim Lund Johansen på anden pladsen og hvad endnu vigtigere var så at John Gammelgård Jensen kun fik en tredje plads, og dermed fik han et point tab i forhold til Hoff.
Ud over sejren kom Hoff også hjem med bedste omgang i løbet, omgangen blev kørt på 1:20,465.


René Hoff på vej mod sin først sejr i Advan Cup klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hoff skulle med sejren lørdag starte fra 6. position til søndagens løb, og det gjorde det selvfølgeligt vanskeligt at lave et tilsvarende godt resultat. René Hoff kom dog hjem med en 5. plads i den flotte Peugeot 307. Vinder af heatet blev John Gammelgård Jensen.


René Hoff øverst på podiet efter det første af weekenden to løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alt i alt en fantastisk afsluttende på sæsonen og Hoff er fantastisk glad for at alt bare fungerede på bilen i denne weekend. Nu ser han frem til en velfortjent pause fra racerbanerne.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her