Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jævnt styrkeforhold mellem titelkandidattrio

Danish
Touringcar
Challenge 

14/10/06 

Tingene forløb stort set som forventet, da der lørdag eftermiddag blev afviklet officiel træning i Danish Touringcar Championship forud for søndagens DM-finale på FDM Jyllandsringen. I sin BMW 320si E90 fra Den Blå Avis Fleggaard Racing, som denne gang er lettere end normalt, var det ikke uventet Henrik Lundgaard, Hedensted, der svingede taktstokken.
 

I dagens første frie træning, hvor dækvalget netop er frit, formåede den tidligere rallyeuropamester som den eneste at kommer under den magiske grænse på 1.11,000, og da man midt på eftermiddagen gennemførte den officielle træning – hvor deltagerne kun må bruge dæk fra en ration på otte nye og fire brugte – satte han atter bedste tid, som dog var tre tiendedele langsommere. Men atter formåede BMW-køreren at give feltets dark horse, Michel Nykjær, Tappernøje, og de tre mulige kandidater til totalsejren i årets mesterskab baghjul.


Henrik Lundgaard satte de hurtigste tider under lørdagens træninger i Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Jan Magnussen, England, Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, England, blev nemlig henvist til placeringer som nummer tre, fire og fem, men mest interessant af alt er, at styrkeforholdet mellem de tre titelkandidater er helt ens. Bare fem hundrededele af et sekund adskilte trioen, så der er lagt op til en både spændende og uforudsigelig finale i morgen.

Blandt de to privatkørere, som kæmper om DTC Cuppen, er der også et tæt brag af en kamp i vente. Michael Outzen, Ringe, var hurtigste privatkører med sjettebedste tid, to pladser foran rivalen til DTC Cuppen, Philip Andersen, Risskov, men ligesom ved den foregående DTC-afdeling på Padborg Park har David Falch, Roskilde, denne gang formået at blande sig med tredjebedste tid for en privatkører.

Feltets debutant, Julien Briché, Frankrig, har primært brugt dagens to træninger til at lære FDM Jyllandsringens mange sving at kende. Det er endt med tolvte bedste tid.

Morten Alstrup


Se også:
Tider fra træning 1
Tider fra træning 2
Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • David Falch
 • Henrik Lundgaard
 • Jan Magnussen
 • John Elgaard Nielsen
 • Julien Briché
 • Michael Outzen
 • Michel Nykjær
 • Philip Andersen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •