Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Big Mag kører for velgørenhed

Danish
Touringcar
Challenge 

14/10/06 

- Jan Magnussen kører for både DTC-titel og kræftramte børn
Når Den Blå Avis Fleggaard Racings titelkandidat søndag suser rundt på racerbanen i sin BMW 320si, fungerer DTC-raceren samtidig som en særdeles dyr udstillingsmontre.
 

For straks efter årets DTC-finale er flaget af, bliver den til lejligheden specialdesignede kølerhjelm signeret af Jan Magnussen og Henrik Lundgaard, afmonteret og sat til salg.

Salget vil foregå på en auktion på dba.dk. Når hammerslaget falder 14 dage senere, ved vi hvor mange penge, der vil gå til et velgørende formål. Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren er ikke i tvivl om, hvem der skal få gavn af pengene.

”Jeg ønsker, at pengene fra auktionen skal gå til Rigshospitalets afdeling for kræftramte børn, som jeg altid støtter”, lyder det fra Jan Magnussen, Danmarks måske mest populære racerkører.

”Fra LAKexperten er vi med i front for at støtte en god sag, som vi ved, at Jan Magnussen er en god og kendt ambassadør for, nemlig at skabe lyspunkter for børnene og deres familier på Rigshospitalets afdeling for kræftramte børn”, siger kædechef Dorte Henschke, LAKexperten, der er en af sponsorerne bag eventen.

Dermed kan en heldig racer-fan se frem til at have et unikt racerklenodie fra DTC-finalen 2006 stående derhjemme med både Jan Magnussens og Henrik Lundgaards portrætter og autografer.

”Her er virkelig et stykke sjæl fra DTC-Finaleløbet 2006 - og at det så er fra et DTC-team med så markante personligheder som Jan og Henrik, gør det jo ikke mindre attraktivt”, siger Dorte Henschke.

”For at klappen forbliver autentisk i fremtiden, vil den blive forseglet med en gang lak, uanset at den måske skulle have fået en bule eller to. Men her er det jo så bare Jans opgave at sørge for at placere sig forrest”, fortsætter Dorte Henschke.

Det er Jan Magnussens sponsorer i DTC-teamet Den Blå Avis Fleggaard Racing, LAKexperten, Skiltemontøren og Nonbye A/S, der står bag eventen.

Se annoncen på dba.dk:
http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=46854520

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her