Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

BMW Motorsport i München har engageret Jan Magnussen

WTCC 
14/10/06 

til det afgørende løb i WTCC
BMW Motorsport i München har igennem hele sæsonen haft ekstra stor opmærksomhed på den danske DTC-serie, hvor både Team Essex og Team Den Blå Avis Fleggaard Racing inden sæsonen har investeret i indkøb af den helt nye BMW 320si E90 fra BMW Motorsport.
 

BMW racerne har domineret totalt og begge team har tydeligt vist, at de er top professionelle og klart opererer på internationalt niveau.

Kampen mellem de to team har været præcis lige så hård som ventet, og i øvrigt udmøntet sig i, at mesterskabet først afgøres på sidste løbsdag.

Denne åbne situation er ligeledes til stede i WTCC – World Touring Car Championship. Flere kørere har mulighed for at vinde mesterskabet i årets sidste race i november måned i Macau. I den forbindelse har BMW Motorsport og BMW Danmark igennem et par uger drøftet mulighederne for et forstærket samarbejde mellem succesrige danske DTC racerteam og BMW Motorsport.

Aftalen er nu faldet på plads og BMW Motorsport meddeler, at BMW har engageret Jan Magnussen til at støtte BMW i fabrikkens bestræbelser på at genvinde verdensmesterskabet i WTCC 2006.

BMW har naturligvis grundigt analyseret, hvilken dansk kører der kunne gøre det godt for BMW internationalt. Den førende kører og nuværende dobbelte danske mester Casper Elgaard var et oplagt emne. John Nielsen og Henrik Lundgaard er også stærke kort. Men det afgørende i valget af Jan Magnussen var hans internationale resultater, parret med hans erfaring med banen i Macau – en bane, der adskiller sig væsentligt fra de fleste andre baner i verden.

BMW Group Danmark


Læs mere om:
  • 19/11/06 - Macau - WTCC
  •