Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hvem vinder DTC Cuppen?

DTC Cup 
13/10/06 

Philip Andersen vs. Michael Outzen
Philip Andersen har kørt sin hidtil bedste DTC-sæson og ankommer til DM-finalen med et pænt pointforspring, men Michael Outzen har så afgjort sat nye standarder for konkurrencedygtighed blandt privatkørerne og kan stadig fraviste Essex-køreren Cup-titlen.
 

Afstanden de to imellem er 25 point, hvilket præcis er forskellen på en sejr. Hvor Philip har scoret i samtlige afdelinger, har Michael tre nuller, men til gengæld seks sejre mod konkurrentens fire. Nok så vigtigt er det at Outzen har vundet alle tre shoot-outs på Jyllands-Ringen tidligere i år, samt fire af sine seks sejre på netop denne bane.
Desuden kan det samlede titelopgør mellem Essex-teamkammeraten Casper Elgaard (og John Nielsen) og Jan Magnussen overdøve Philips kamp blandt privatkørerne. Her har Michael Outzen JM Racing uforstyrret i ryggen.

Tredjepladsen er også åben. Team Peugeot DTC Køges Martin Pedersen har 35 points forspring til Sport A Racing Volvo-teamets Pontus Mörth. Skulle Mörth vinde DTC Cuppen rub og stub i finalen, kan Martin Pedersen stadig sikre sig den samlede tredjeplads med en tredjeplads.
ARTS Peugeot-køreren David Falch har en spinkel teoretisk chance for tredjepladsen, men skal i så fald vinde det hele, mens Martin Pedersen ikke må score mere end 2 point, hvilket svarer til en 14. plads. Falck’en har set en del til Martins baglygter denne sæson, men der skal mere til for at ændre på den samlede stilling.

Advantage Philip Andersen: han har pointforspringet og skal egentlig ikke gøre andet end holde hovedet koldt og bag Michael Outzen.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Philip Andersen
  • JM Racing
  • Team Essex
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •