Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hvem vinder Advan Cup?

Advan Cup 
13/10/06 

Casper Lind Poulsen vs Kim Lund Johansen
Der er intet som en god duel mellem ligemænd. Peugeot 307-kørerne Kim Lund Johansen og Casper Lind Poulsen er adskilt af 10 point inden weekendens DM-finale på Jyllands-Ringen. Med 53 point på spil er mesterskabet åbent, men trods ligheden er der også forskelle, der kan blive afgørende.
 

Kim Lund Johansen kører med 30 kilo succesballast efter seneste løb på Padborg Park, mens konkurrenten skal køre med det dobbelte. Sidst de to mødtes på ”Ringen”, ved Grand Prixet, var ballasten også i Kim Lunds favør. Her havde han 40 kilo mod Casper Lind Poulsens maksimale 80 kilo og den dyst endte til Lunds fordel, om end det var snært.
En anden lidt forunderlig konstatering at gøre sig er at Casper Lind Poulsen endnu har en sejr på netop Jyllands-Ringen til gode. Mindre kan selvfølgelig gøre det, men at begynde nu vil være en god start. Alt i alt fordel til Kim, men Casper er ferm til at bide tænderne sammen når det skal være!

Den samlede tredjeplads er også på spil om end i mere begrænset omfang. Tim Søndergaard har 35 point ned til firer Peter Olsen og yderligere 2 point til Flemming Schantz på femtepladsen.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Kim Lund Johansen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Team Lund
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •