Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Hvem vinder Clio Cup?

Clio Cup - DK 
13/10/06 

Clio Cup-Kasper Jensen vs. Per Poulsen
Per Poulsen har været den frække gadedreng, der har kørt frækt, udfordrende og stærkt. Det gav pote langt hen i sæsonen, hvor titlen så småt så ud til at være på vej, men Kasper Jensen svarede igen på sin facon.
 

Aalborg-køreren har således ændret en 15 points bagdel til en 7 points fordel på to løbsweekender, ene og alene på fart - pole, sejr, sejr mod PP's toer, toer, toer.

Tredjepladsen er et opgør mellem tre kørere: forsvarende mester Henrik Larsen, Jacob Kristensen og Brian Mikkelsen. Henrik startede stærkt, men har haft sine kvaler med konkurrenterne på det seneste. Dermed har han pænt byttet rolle med Jacob Kristensen, som endelig har kombineret farten med stabilitet på det seneste. Brian Mikkelsen har holdt sig til sæsonen igennem, men er med i bronzeopgøret på et ydermandat.

Advantage Kasper Jensen: han har farten, har fået styr på starterne, afviser i første sving ...og fører fra front.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Per Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •