Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spa med igen i 2007

Formel 1 
14/10/06 

Til stor glæde for mange Formel 1 fans især, så er det blevet bekræftet at det Belgiske Formel 1 Grand Prix bliver kørt i 2007.
 

Denne udmelding er kommet fra delstatsregeringen i Wallonien hvor Spa-Franchorchamps hører til. Arbejdet med banen og dens ændringer er plads organisatorisk og igangsat. Med til historien hører så også at Bernie Ecclestone i første omgang har overtaget promoveringen af det Belgiske Grand Prix. Men som det før er set med Bernie Ecclestone, så går han ind og overtager nogle rettigheder, hvorefter at han uddelegerer arbejdet. Det sker sandsynligvis også her idet det ikke er 100 % på plads mht. hvordan promoveringsarbejdet skal foregå 2008, 2009 og 2010 hvor der også er intentioner om at der skal køres et Belgisk Grand Prix.


Ses vi på Spa i 2007?
(Foto: Motorsporten.dk)

En ting er dog sikker. Bernie Ecclestone skal have den sædvanlige afgift, hvem der så skal betale afgiften og under hvilken konstruktion, er endnu ikke forhandlet på plads. Det Belgiske Grand Prix 2007 er dog sikret, og køres efter alt at dømme d. 16. september.

Dons

Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  •