Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Finale for Jesper Sylvest

DTC Cup 
12/10/06 

På søndag køres årets finale i Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen, og for Jesper Sylvest bliver der også tale om en finale. Det bliver nemlig det sidste løb, han kører i den BMW 320i E46, han har brugt i denne sæson, for til næste år skal den køres af en helt anden kører.
 

”Vi skal køre vores sidste løb i denne BMW, så jeg vil ikke tage nogen chancer, når bilen i det nye år skal overtages af Jesper Ternvalt,” forklarer køreren fra Jægerspris, som derfor har valgt en forsigtig strategi for at skåne materiellet.


Jesper Sylvest kører i weekenden sit sidste løb i den lyseblå BMW.
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Ved det sidste løb valgte jeg at udgå før tid, fordi der opstod en uforklarlig fejl, og det viste sig at være en klog disposition, for der skete ikke nogen større skade på motoren, end at vi hurtigt kunne blive klar igen. Lidt den samme indstilling har vi også til årets sidste løb på Jyllandsringen,” siger Jesper Sylvest.

Ligesom med den forrige DTC-racer, som den tidligere DTC-mester og DTC Cup-vinder har kørt i, bliver BMWen også overtaget af Jesper Ternvalt, som har været en af årets debutanter i DTC.

”Jeg har lavet en aftale med Jesper om, at han skal have nogle tests i efteråret, og så overtager han bilen straks i det nye år,” siger Jesper Sylvest. ”Vi skal igennem finalen uden at få buler eller andre skader på bilen, så vi slipper for at skulle bruge den resterende del af efteråret på at reparere på den.”

Men selv om weekendens DM-finale bliver det sidste løb i den lyseblå BMW for Jesper Sylvest, så er det ikke det sidste DTC-løb for den lange nordsjællænder.

”Selv om jeg har lavet denne aftale, så ligger det fast, at jeg kommer ud at køre til næste år. Men hvad det bliver i, det ved jeg ikke,” siger han bestemt.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •