Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi tilbage på 'hjemmebanen'

DTM 
13/10/06 

DTMDe sidste mange år har det været Audi der har domineret 24 timers Le Mans, og nu vender mærket tilbage til banen - for at forsøge at dominere også i DTM. Løbet bliver en sidste mulighed for at holde titelkampen mod Mercedes i live.
 

Løbet på den korte Bugatti-bane bliver selvfølgelig helt speciel for Tom Kristensen der som 'kongen af Le Mans' vil være meget opsat på at sejre. Om ikke andet så i hvert fald for at få en god afslutning på sæsonen, hvor meget tyder på at mesterskabet går til Mercedes.

Tom Kristensen
"Jeg kender Bugatti fra løbet med Audi R8, men det er den unikke Le Mans-følelse som jeg er mest bekendt med. Byen og hele regionen støtter 24 timers Le Mans, verdens største løb. At komme til Le Mans med DTM er noget meget specielt. Jeg er overbevist om at det bliver en fantastisk weekend."

Nicolas Kiesa
"Jeg kender Le Mans fra 24 timers løbet. Bugatti-banen er dog helt ny for mig. Jeg skal bruge 5-6 omgange for at blive bekendt med banen. Vi havde en hurtig bil både på Zandvoort og Barcelona, hvilket også bør være det samme på Le Mans."

Martin Tomczyk
"Ét navn står meget tydeligt med Le Mans: Tom Kristensen. Jeg kender ikke banen, men det plejer ikke at være et problem for mig. Jeg ønsker at fortsætte som jeg forlod det sidste løb og score så mange point som muligt igen. Det behøves ikke at blive sagt at vi vil gøre alt for at titelkampen går hele vejen til Hockenheim."

Mattias Ekström
"Le Mans er Tom Kristensens og Audis legeplads. Jeg håber at Tom vil vise mig den hurtigste linie rundt på banen. Jeg ser frem til løbet, vidende at vi har en god bil og håber at vi endelig kan få noget held."

Heinz-Harald Frentzen
"Le Mans er igen et nyt løb. Det bliver interessant fordi de langt de fleste af kørerne ikke kender banen. Le Mans er ikke kun en historisk bane for Audi. Den har også selv en stor historie. Jeg tror at Bugatti-banen er pefekt til et sprintløb og en god bane for DTM."

Christian Abt
"Le Mans er en ny udfordring. Banen følger kun en del af banen som er brugt i 24 timers løbet og den er ny for stort set alle. De fleste kørere skal starte fra nul."

Pierre Kaffer
"Jeg har meget gode minder fra Le Mans i 2004 med R8 sportscar'en. Le Mans er altid værd at besøge. Jeg håber at jeg har lidt mere held end i Barcelona og at gennemføre den første omgang med en intakt bil."

Frank Stippler
"Le Mand er ny for en masse af DTM-kørerne. Vi må vente og se hvem der får greb om banen. Desværre kører vi ikke på den lange bane. Ikke desto mindre har Le Mans et godt ry. Audi har været meget succesfulde dér. Jeg håber vi også bliver det."

Timo Scheider
"Le Mans er uudforsket område for mig. Jeg ser frem til løbet fordi det vil være en ny erfaring for teamet og for mig som kører. Jeg tror også at banes udformning vil passe vores Audi A4."

Vanina Ickx
"Jeg er meget glad for at komme til Frankrig med DTM. Det er længe at serien har fået opmærksomhed udenfor Tyskland og i Frankrig. Der er masser af fans i Frankrig og på Le Mans. Jeg er sikker på at alle vil nyde det show vi viser."

Benji

Læs mere om:
  • 15/10/06 - Bugatti - DTM
  •