Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Nu ser vi frem til DM-finalen

F1800 
12/10/06 

DM-finalen på Jyllands-Ringen bliver en ”gyser”
Teoretisk er der 4 køre der kan blive Danmarks mester, vi så jo alle hvordan det gik i F1 sidste weekend. Men mon ikke Nicki Thiim har lært noget af sidste weekend på Padborg. Han skal bare køre lidt point hjem så er han en fortjent mester.
 

Personligt vil jeg gerne give et stort skulder klap til ”HP-Racing” for det arbejde de gjorde på Nicki`s bil. Vi så alle hvordan den så ud efter det 1`st heat.
Flot at de fik den ud at køre igen, og flot at den kom først over stregen. Vi/jeg har selv prøvet at stå med en smadret bil lørdag aften, og alligevel få den ud at køre søndag, og ved hvor meget det kræver.
GODT GÅET.

De næste 3 i rækken er så tæt at de alle kan slutte i top 3. Med kun 2 point ned til Kim og yderlig 13 point til David ligger Anders på #2, så han skal køre 2 gode løb for at bevare denne plads. ”Vi vil jo gerne med til præmiefest” vi skal absolut ikke glemme Søren Z. med den fart han har fået i bilen og de 2 meget flotte placeringer han fik på Padborg, en #5 og en #6 og kun 3/10 fra Anders og Nicki, er han absolut en kandidat til enu en top 5 placering.

Et lille håb fra min side er en plads på skamlen. Søren har været MEGET uheldig i denne hans første sæson i Formel Ford, ikke mindst måtte han side over et par løbs weekender pga. hans Store uheld på Djursland, med en brækket ryg til følge.
Men han har modet og viljen til at være med helt fremme i toppen, så det bliver meget spændene at følge hans videre karriere, hvad han så end må vælge.

DM finalen bliver ikke det sidste vi får at se til Anders i år, vi tager nemlig til England og køre festivalen, uofficiel VM for Formel Ford. Med det kendskab vi efter hånden har til Anders`s ”gamle” Van Diemen 97'er har vi en forhåbning om at kunne komme med i finalen derover.
Nye dæk har aldrig været det Anders bruger mest af, så hvis vi køber et nyt sæt til Festivalen skulle der være muligheder for at vi når vores mål… Finale plads.

Søren har ikke kunnet finde sponsorer/penge til at køre der over, men han tager med for at hjælpe/støtte os. Vi har i den forbindelse udnævnt ham til team chef, for denne uge. Vi ser frem til en Fantastisk DM-finale og en sjov tur til England, og takker alle der har støttet og hjulpet os i denne sæson. Ikke mindst TAR. Team Århus Racing. Som med deres altid venlige og hjælpsomme personale har gjort en stor forskel for os.

Egebartmotorsport
Peter Jakobsen


Læs mere om:
  • Per Egebart
  • Jyllandsringen
  • 15/10/06 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her