Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Eksklusiv signeret Jan Magnussen plakat

Le Mans 
12/10/06 

Le MansDa Jan Magnussen i sommer vandt Le Mans for Corvette Racing for tredje gang, fik han af teamet straks titlen ”Aston Martin terminator”. Ikke nok med at det var tredje gang i træk han vandt GT1 klassen sammen med holdkammeraterne Oliver Gavin og Olivier Beretta, men det var også tredje gang i træk, at det var Jan Magnussen, der sad i bilen i de afgørende timer søndag formiddag.
 

Alle tre år har Jan Magnussens team Corvette Racing kæmpet en tæt og intens fight med bilerne fra Prodrive, der de seneste to år er stillet til start med biler fra Aston Martin. Med hurtige og konstante tider fik Jan Magnussen lagt presset på den førende bil og alle tre år gav presset pote og den førende bil måtte i pit med tekniske problemer.

Som en hyldest til Jan Magnussens fantastiske præstation, har Magnussen Racing Shop produceret en eksklusiv plakat fra årets Le Mans sejr. Plakaten, der har fået titlen ”Aston Martin terminator” viser Jan Magnussen i hans Corvette C6.R fra de tidlige timer søndag morgen, hvor jagten på Aston Martin DBR9 er gået ind. Med en flamme ud af udstødningen på siden af den beskidte bil, er det et unikt billede. Mange fotografer havde taget opstilling i det første sving efter start/mål og her kunne man af og til se flammen på Jan Magnussens Corvette. Men da flammen kun er synlig et splitsekund og ikke kom hver omgang, var det et billede, som udover held også krævede stor dygtighed og tålmodighed, da en omgang på Le Mans tager næsten 4 minutter. Men Jan Magnussens webmaster og fotograf Jørn Dalgård Larsen var tålmodig og ventede på at få det rigtige skud i kassen og det lykkedes til sidst.


Jan Magnussen plakat Aston Martin Terminator.
(Foto: Jørn Dalgård Larsen / Jan Kaiser)

Du kan nu købe den eksklusive plakat, der er fremstillet på rigtigt fotopapir, hos Magnussen Racing Shop. Plakaten, der er i stort format 50x70 cm., er kun lavet i 64 eksemplarer (som startnummeret på Jan Magnussens bil) og alle billeder er både nummereret og signeret personligt af Jan Magnussen. Når de 64 plakater er solgt, vil der ikke blive produceret flere.


Jan Magnussen signerer plakater.
(Foto: Jan Kaiser)

Plakaten koster kr. 395,- + forsendelse kr. 50,- og kan bestilles hos Magnussen Racing Shop ved at sende en mail til shop@magnussenracing.com eller ringe på telefon 2095 5364. Efter bekræftelse skal du indbetale beløbet via netbank til reg. 5043 konto 1460448 eller til giro 372-8285.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  •