Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Planen er klar

Advan Cup 
12/10/06 
Yokohama

- Team Lund går også efter DM 2007!
Kim Lund er klar til at tage mesterskabet på søndag, når sidste afdeling af Advan Cup mesterskabet 2006 køres på Jyllands-Ringen. Udgangspunktet for Kim Lund er i toppen af tabellen efter en forrygende flot sæson.
 

"Vi kørte test på Jyllands-Ringen mandag for at teste vores nye tårnlejer og finpudse setuppet" siger en veloplagt Kim Lund.


Team Lund er også med næste år - men med 2 eller 3 biler?
(Foto: Kim Gripping)

Finpudsning bliver der vist ikke meget brug for - på trods af 30 kg ballast kunne Kim på et sæt friske dæk køre stabile omgangstider, der tangerede banerekorden!

"Casper påstår at han er hurtigere end mig på Jyllands-Ringen - han har bare glemt at det er min hjemmebane" griner Kim fra værkstedet ved Silkeborg.

De enestående resultater, Team Lund Racing og den lyserøde 307 har opnået, har ikke forbigået sponsorernes opmærksomhed. Derfor behøver Kim ikke spekulere på næste sæson, når han i weekenden sætter sig i bilen for at køre titlen hjem. 2007 er nemlig sikret økonomisk - dog med modifikationer:
"Vores sponsorer har været yderst tilfredse med vores setup, på banen såvel som i teltet, og vi er derfor blevet enige med sponsorerne om at vi skal udvide næste år. Om det bliver med 1 eller 2 ekstra biler er endnu uklart, men vi er allerede i gang med at forhandle med et par kørere".

Kim Gripping


Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Team Lund
 • Jyllandsringen
 • 15/10/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her