Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremer hurtigst, men det var ikke nok

CCWS 
11/10/06 

Selv om Ronnie var hurtigst over de 3 testdage, blev det nok som forventet australske Ryan Brisco der skal overtage det ledige sæde hos RuSPORT, da det også netop er Australien som er næste stop for Champ Car World Series karavanen.
 

Ryan Brisco der skal overtage den skadede Cristiano da Matta’s racer i sæsonens to sidste løb, var selv for godt og vel et år siden involveret i et ganske alvorligt uheld under et IRL løb på Chicagoland Speedway hvor hans racer, efter kontakt med en anden kører, kom op og flyve og blev totalt smadret, Ryan slap dog nådigt fra det voldsomme uheld.


Bremer fik ikke det ledige sæde hos RuSPORT.
(Foto: 'Rysse')

Ronnie: Jeg ved jeg lavede en rigtig god test, jeg var den hurtigste af os 3, men det var desværre ikke nok. Det er til gengæld ikke mit indtryk at RuSPORT har droppet mig, men blot er det er et faktum at Ryan kører årets to sidste løb for dem.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • RuSPORT
  • Surfers Paradise
  • 22/10/06 - Surfers Paradise - CCWS
  •