Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Dyson Racing kommer kun med en bil

ALMS 
11/10/06 

American Le Mans Series- til Laguna Seca
Chris Dyson og James Weaver kommer til start i Thetford/Norcold Lola/AER-til ALMS finalen i American Le Mans Series på Laguna Seca den 21. oktober. Dyson Racing plejer ellers at stille til start med to biler, men søster bilen kom voldsom til skade ved et uheld ved Petit Le Mans, og teamet har valgt at udsætte reparationen til efter sæsonen.
 

Dyson teamet skal bare ud score og den samlede anden plads i sidste løb. Det er Rinaldo Capello og Allan McNish der føre serien, og en af de to bliver mester. Vi har så James Weaver og Butch Leitzinger på anden pladsen, men Frank Biela og Emanuele Pirro har en chance for at tage den plads fra dem.

Dyson teamet, og deres Lola racer, er bestem ikke en sinke i klassen, de har ved flere lejligheder presset blandt andet Audi teamet, og det er bestemt planen for teamet de vil gøre det samme ved sæson finalen, for at fastholde den samlede anden plads i ALMS mesterskabet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Laguna Seca
  • 21/10/06 - Laguna Seca - ALMS
  •